Un elev din Recaș a ajuns la spital după o bătaie cu un coleg

0
elev-recas-timisoara-batut-spital

Un nou caz de violență în școală s-a petrecut ieri în județul Timișoara. Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul Teoretic din Recaș a ajuns la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din  centrul județean după ce a fost bătut de un coleg, scrie Mediafax.

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a petrecut joi dimineața. Elevul ajuns la spital a avut o altercație cu un băiat de clasa a IX-a, iar un alt elev de clasa a X-a, venindu-i în ajutorul aceluia, l-a lovit pe cel de clasa a VII-a în zona capului. Pentru că elevul avea o umflătură la nivelul frunţii, reprezentanţii şcolii au sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

„În jurul orei 10.00, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi despre faptul că la Liceul Teoretic un elev de clasa a VIII-a ar fi fost agresat de un coleg de-al său din clasa a X-a. Minorul a fost transportat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” pentru investigaţii. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul”, a declara Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, citat de aceeași sursă. Deocamdată, părinţii minorului nu au depus o plângere la poliţie.

Citește și: Un elev din Galați, pasionat de astronomie, a descoperit o nouă stea

 

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a precizat că reprezentanţii şcolii vor analiza ce s-a întâmplat şi vor lua măsuri în funcţie de gravitatea faptei. „Se vor lua măsuri potrivit regulamentului, şcoala trebuie să verifice exact ce s-a întâmplat acolo, iar apoi va aplica sancţiuni în funcţie de gravitatea faptei. Incidentul s-a petrecut înainte de începerea orelor, în jurul orei 08.00, cursurile încep la ora 08.30 la Liceul Teoretic Recaş”, a afirmat aceasta.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here