,,Educația digitală: de la tablă la tabletă” – LIVE 9 mai 2022, de la ora 18:00

1
Foto: rri.ro

73% dintre elevii din mediul rural au ca principală așteptare de la profesori să le predea mai interactiv, iar 61% dintre profesori vor să creeze lecții digitale pentru a-și stimula elevii să fie atenți și să învețe mai bine, conform unor sondaje realizate de Fundația World Vision România în acest an școlar.

Despre aceste cifre și mai ales cum pot fi create mai multe lecții digitale atractive pentru elevi, se va discuta luni, 9 mai, de la ora 18.00, cu profesori și specialiști, în cadrul evenimentului ,,Educația digitală: de la tablă la tabletă” organizat de “Școala din valiză”, un program de educație digitală derulat de Fundația World Vision România împreună cu Fundația Vodafone România. Edupedu.ro este partener media al evenimentului moderat de Mihai Peticilă, fondator și publisher al Edupedu.ro.

Vezi și Castelul Pelişor poate fi vizitat gratuit în Noaptea Muzeelor

Evenimentul va putea fi vizionat live, pe pagina de Facebook a World Vision și pe cea a EduPedu.ro, dar și pe pagina evenimentului.

Foto: edupedu

Participanții sunt invitați să se înscrie până luni, 9 mai, ora 13.00, prin completarea formularului: https://bit.ly/3LOvncC.

 

Sursa: edupedu.ro

un comentariu

  1. […] 73% dintre elevii din mediul rural au ca principală așteptare de la profesori să le predea mai interactiv, iar 61% dintre profesori vor să creeze lecții digitale pentru a-și stimula elevii să fie atenți și să învețe mai bine, conform unor sondaje realizate de Fundația… Cititi mai multe aici: ,,Educația digitală: de la tablă la tabletă” – LIVE 9 mai 2022, de la ora 18:00 […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here