Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată

1

Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Instagram. Meghan Markle a născut astăzi dimineaţă un băieţel cu o greutate de 3,9 kg, potrivit Guardian. Amândoi se simt bine.

Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry a stat alături de ea.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Bebeluşul Prinţului Harry nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ. Asta s-ar putea întampla doar dacă va dori regina Elisabeta a II-a. În schimb, baiatul ar putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți la mai puțin de un an de la căsătoria lor, ceremonia impresionantă având loc la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor. Pe același domeniu Ducele și Ducesa de Sussex vor locui alături de bebelușul lor, ei alegând să se mute de la Kensington Palace în Frogmore Cottage.

un comentariu

  1. […] Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Instagram. Meghan Markle a născut astăzi dimineaţă un băieţel cu o greutate de 3,9 kg, potrivit Guardian. Amândoi se simt bine. Ducesa a intrat în travaliu luni… Cititi mai multe aici: Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here