Sucurile Dellos cu aloe vera susțin joaca la greu

1

Sucurile Dellos cu aloe vera susțin joaca la greu, energia și buna dispoziție, așa că, anul acesta, donează mai multe covoare Asociației MagiCAMP.

“Joaca e pentru toți copiii, fiecare ar trebui să aibă șansa să se bucure de jocuri în echipe, de activități pline de energie, să aibă bună dispoziție. Fiecare copil ar trebui să se simtă important și iubit, iar taberele MagiCAMP reușesc să facă asta, redând speranța copiilor. Energie și voie bună – asta este esența taberelor, iar asta e ceea ce ne dorim și noi să promovăm, așa că anul acesta am hotărât să donăm Asociației MagiCAMP numeroase covoare Disney. Ne dorim pe viitor să susținem și alte acțiuni ale asociației”, declară reprezentanții companiei.

Asociația MagiCAMP organizează vară de vară, la Brănești (județul Dâmbovița), taberele MagiCAMP, dedicate copiilor cu afecțiuni oncologice, copiilor care au suferit arsuri grave (ConnectivCAMP) și copiilor care au pierdut pe cineva drag (BlueCAMP).

Încă din anul 2014, Taberele MagiCAMP oferă, preț de o vară, copiilor încercați prea greu, prea timpuriu, șansa de a-și recâștiga măcar o părticică din copilăria petrecută pe patul de spital.

În 2018, la cea de-a cincea ediție, aproape 280 de copii au trecut, timp de 12 serii, prin taberele MagiCAMP, iar lacrimile au fost cele mai bune prietene ale râsului zgomotos. MagiCAMP înseamnă joacă, joacă la greu – așa cum spune și motto-ul asociației. Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză, toate gândite astfel încât fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă. Toate aceste experiențe ajută la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Citește și Grădinița modernă Montessori – locul perfect pentru copii

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here