Cutremur de 4,2 pe scara Richter în Vrancea fără daune sau victime

1

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că nu s-au înregistrat pagube în urma cutremurului produs sâmbătă seara.

“Până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube”, precizează IGSU pe Facebook.

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora locală 22:23, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citeste Studiu: în România sunt peste 39 de mii de copii în afara sistemului de educație

Seismul a avut loc la o adâncime de 120 km.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de II grade Mercalli, iar localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Nehoiu (45 km), Odobeşti (49 km ), Covasna (53 km), Râmnicu Sărat (55 km), Panciu (56 km)

De la începutul acestei luni, în România s-au produs 13 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 4,2 pe Richter.

un comentariu

  1. […] Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că nu s-au înregistrat pagube în urma cutremurului produs sâmbătă seara. “Până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube”, precizează IGSU pe Facebook. Un cutremur cu magnitudinea 4,2 pe scara Richter s-a… Cititi mai multe aici: Cutremur de 4,2 pe scara Richter în Vrancea fără daune sau victime […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here