Înscrieri la Concursul „Drumul spre celebritate”, ediția a VIII-a

0
inscrieri-concursul-drumul-spre-celebritate

Tinerii muzicieni născuți între 1 ianuarie 1991 și 31 decembrie 2011 sunt invitați să se înscrie la cea de-a VIII-a ediție a Concursului „Drumul spre celebritate”. Concursul pune la bătaie premii în valoarea de 8000 de lei, alături de mai multe oportunități de afirmare a tinerelor talente și este organizat de Asociaţia “Pro Valores” în colaborare cu Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, prin Programul „Oportunități la tine acasă”, Radio Romania Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti  şi ExcesMusic.

Competiția  se va desfăşura în perioada 29 martie – 2 aprilie 2017, în spaţiile încărcate de istorie şi frumuseţe ale Palatului Mogoşoaia.  Concursul este deschis pianiștilor, care se vor lupta pentru obținerea Trofeului Dinu Lipatti, simbol al pianisticii românești, de la nașterea căruia se împlinesc 100 de ani.

Premii și oportunități oferite de concurs

În cadrul concursului „Drumul spre celebritate” , în afara unor premii în bani, participanților li se mai oferă diverse oportunităţi de afirmare. De exemplu, câștigătorul Trofeului Dinu Lipatti va fi invitat să susţină un concert cu Orchestra de Cameră Radio (sala Radio), precum şi un recital la Palatul Mogoşoaia, în cadrul „Mogoșoaia ClasicFest” 2018. De asemenea, câștigătorii premiilor întâi de la cele 7 categorii de vârstă vor participa la o gală în cadrul Stagiunii „Sunetul Muzicii” de la Castelul Peleş. Totodată evoluţiile concurenţilor vor fi înregistrate şi difuzate pe frecvenţele naţionale ale Radio România Cultural.

Citește și: Un elev din Galați, pasionat de astronomie, a descoperit o nouă stea

 

În acest an concurenții vor fi împărțiți pe șapte categorii de vârstă, iar în juriul de specialitate se regăsesc nume importante ale artei sunetelor.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere pe: http://drumulsprecelebritate.wordpress.com/

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here