Ce criterii trebuie să îndeplinească un dulap de arme?

1

Primul pas pentru a deține o armă presupune să completați o cerere și să depuneți un dosar complet cu documente, inclusiv informații cu privire la motivele care stau la baza dreptului de proprietate asupra unei arme, starea actuală de viață, precum și alte detalii cum ar fi actul de identitate, istoricul de sănătate mintală și cazierul judiciar. Dacă cererea vă este aprobată și primiți dreptul de a deține o armă, va trebui apoi să demonstrați că intenționați să vă depozitați arma într-un loc sigur. Asta înseamnă că sunteți obligat prin lege să dețineți un seif sau un dulap pentru arme sau, cel puțin, un toc pentru arme. După ce cererea v-a fost acceptată, vi se va oferi o documentație care specifică cum trebuie să vă depozitați arma. Poliția are dreptul de a vă vizita proprietatea pentru a inspecta cum v-ați depozitat arma și pentru a se asigura că respectați standardele impuse ca parte a acordului de deținere a armei. Doar îndeplinind standardele impuse, veți putea primi permisiunea de a cumpăra sau de a deține o armă.

Cum să depozitați în siguranță o armă?

În primul rând, un dulap sau un seif de arme trebuie să aibă caracteristici de securitate adecvate, inclusiv o carcasă metalică solidă și un mecanism de blocare modern. Vitrinele și dulapurile din lemn, chiar și cele încuiate, nu sunt considerate sigure. De asemenea, dulapul trebuie să fie montat corespunzător, fie cu șuruburi, fie cu îmbinări pe podea sau prin pereți. Poliția va dori să se asigure că dulapul nu poate fi scos din casă în cazul unei tentative de furt. De asemenea, persoanele care nu dețin licență de port-armă nu au voie să acceseze dulapul. Asta înseamnă că doar proprietarul licențiat ar armei poate accesa seiful sau dulapul. Ceilalți membri ai familiei sau prietenii apropiați nu vor putea accesa dulapul dacă nu dețin și ei licență port-armă. Puteți opta pentru un seif biometric pentru arme, care utilizează accesul doar prin amprentă. Safemag te ajută cu un dulap de arme, inclusiv cu un dulap cu închidere electronică sau cu dulapuri cu încuietoare cu cheie. De asemenea, dulapul nu se va amplasa într-un loc evident. În mod ideal, dulapul de arme ar trebui montat într-un loc care nu este în mod evident expus și într-un loc care este cât mai sigur. Asta înseamnă să instalați dulapul într-un loc care nu reprezintă o zonă vizitată în mod regulat, cum ar fi un garaj încuiat sau o mansardă.

Ce criterii ar trebui să îndeplinească un dulap de arme?

Dulapul de arme ar trebui să fie realizat din tablă de oțel cu grosimea de cel puțin 2 mm, toate îmbinările ar trebui să fie sudate continuu sau corpul dulapului ar trebui să fie realizat prin construcție îndoită. Toate balamalele ar trebui să fie în interiorul dulapului, dar dacă sunt exterioare sau expuse, atunci trebuie prevăzute cu șuruburi pentru balamale. Mecanismele de blocare ar trebui să fie în interiorul dulapului. De asemenea, dulapurile cu balamale laterale ar trebui să aibă două încuietori montate la o treime și apoi la două treimi din înălțimea dulapului. Dulapul poate include sau poate avea atașat un recipient separat care se poate încuia, unde puteți depozita muniția.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here