,,CARAGIALE – CONTEMPORANUL NOSTRU“

0

Muzeul „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, a organizat, în perioada 27 – 28 ianuarie 2018, Concursul interjudeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene: „Caragiale, contemporanul nostru”.

Manifestarea, ajunsă la cea de-a XXI-a ediţie, a reunit peste 50 de trupe de actori – elevi ai şcolilor din judeţul Prahova şi din ţară – Argeş, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman.

Citiți și 59 de tineri excepționali au aflat poveștile unor oameni de succes din țară

Colegiul de Artă ,,Carmen Sylva” din Ploiești a participat la concurs cu două trupe de teatru la gimnaziu, pregătite de doamna bibliotecar Neculai Nicolette, și o trupă de teatru la primar, pregătită de doamna învățătoare Văleanu Magdalena și doamna bibliotecară Neculai Nicolette.

Elevii Colegiului de Artă ,,Carmen Sylva” din Ploiești, deși debutanți ai scenei, au obținut următoarele premii:

”AMA„-trupa de teatru a clasei a-III-a A ,formată din elevii: Alexandru  Ionuț Grama,Alin Gabriel Sima și Mihai Iambu, a obținut PREMIUL I cu schița ”Amici”;

”NO NAME”-trupa de teatru formată din elevii clasei a-VII-a B,Postu-Petrescu Alexia,Dumitru David și Mareș Alexia Gabriela a obținut PREMIUL PENTRU DEBUT, cu un fragment din piesa de teatru”O noapte furtunoasă”;

”ART”-trupa de teatru formată din elevii:Petru Schindler-cls.a-VII-a A, Neculai Bianca Cristina –cls.a-VI-a B și Băzăvan Horia cls.a-VII-a A,a obținut MARELE PREMIU,cu schița ”Petițiune”.

,,Îi felicităm pentru rezultatele obținute și așteptăm cu nerăbdare următoarele premii!”, a declarat bibliotecara Colegiului de Artă ,,Carmen Sylva” din Ploiești, Neculai Nicolette, pentru pedagoteca.ro.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here