59 de adolescenți Excepționali au aflat poveștile unor mari oameni de succes din țară

0

59 de adolescenți cu rezultate deosebite au participat în perioada 4-9 februarie la proiectul Excepționalii, organizat de Școala de Valori. În cadrul proiectului, elevii au luat parte la ateliere de dezvoltare personală și project management, au interacționat cu oameni de succes, au vizitat organizații de top din București și au implementat proiecte de educație pentru colegii lor de generație.

Proiectul Excepţionalii au reunit 59 de liceeni din România care vor să facă o schimbare în societate. Pasionaţi de voluntariat, artă, sport, ştiinţe STEM, tinerii s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute în aceste arii și au participat la Excepționalii pentru ca împreună să producă o schimbare în domeniile în care activează, dar şi în comunitate.

Școala de Valori a creat acest program din dorința de a oferi tinerilor din toată țara spațiul în care să se întâlnească, să confrunte idei, să cunoască realitatea mediului de business și să învețe să concretizeze proiectele pe care le creează.

Între 4 și 6 februarie, în cadrul atelierelor de educație nonformală, liceenii și-au dezvoltat abilități din arii precum: project management, setare de obiective, lucru în echipă, comunicare eficientă, persuasiune și rezolvarea problemelor.

De asemenea, împărţiţi pe echipe, tinerii au primit provocarea să identifice nevoile de dezvoltare ale liceenilor din comunităţile din care provin şi să găsească soluţii fezabile, pe care să le transforme în proiecte de impact.

Oameni de succes din România au inspirat participanții la eveniment

Pe 7 februarie, oameni de succes, din diferite domenii, au devenit Cărți Vii și au împărtășit adolescenților satisfacțiile și provocările drumului profesional pe care l-au ales, urmându-și pasiunea și valorile.

Liceenii au stat de vorbă cu: Alexandru Dadoo, Andrei Huțuleac, Andrei Roșu, Claudiu Butacu, Cristi China-Birta (Chinezu), David Timiș, Iulian Cîrciumaru, Liana Alexandru, Loredana Ianus, Marius Ștefan, Mircea Donciu, Nicușor Ciobanu, Oana Țoiu, Paul Badea, Roxana Mocanu, Silvia Floarea, Traian Brumă, Vlad Voiculescu.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here