ASE – în top 301-350 din lume în subdomeniul Economie şi Econometrie

0
ASE-Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE) este în top 301-350 din lume în subdomeniul Economie şi Econometrie, conform clasamentului QS World University Rankings 2017, scrie Agerpres.

Potrivit aceluiaşi clasament, ASE este pe locul I la nivel naţional în subdomeniile Economie şi Econometrie, Business şi Management, Administraţie şi Politici Sociale.

„Academia de Studii Economice din Bucureşti participă pentru prima dată la QS Rankings, care are ca noutate a ediţiei 2017 clasificarea universităţilor pe domenii şi subdomenii de studiu şi includerea subdomeniului Economie şi Econometrie în clasament”, se arată într-un comunicat al ASE.

Citește și: Studenţii Universității Politehnica București, pe locul I la Olimpiada Internaţională de Matematică pentru Studenţi SEEMOUS 2017

QS World University Rankings este un clasament anual, care cuprinde în 2017 peste 900 de universităţi din mai mult de 80 de ţări. Printre criteriile de clasificare se numără: reputaţia academică, citările internaţionale ale publicaţiilor membrilor comunităţii universitare, reputaţia în rândul angajatorilor, numărul de studenţi internaţionali.

Sursă foto: www.dozadebine.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here