Antibiotice Iași organizează a VIII-a ediție la Şcolii de Vară a+

0
scoala-de-vara-a-plus

În această vară este organizată a VIII-a ediție a Şcolii de Vară a+. Organizatorii spun că programul educațional îşi propune să ofere viitorilor specialişti oportunitatea completării pregătirii universitare cu o serie de concepte profesionale şi reglementări specifice industriei farmaceutice, dezvoltarea unor aptitudini şi acumularea de cunoştinţe utile în vederea unei posibile cariere în domeniul farmaceutic.

Lectorii, angajaţi din cadrul companiei Antibiotice, vor oferi informaţii din domeniile: asigurarea şi controlul calităţii în industria farmaceutică; tehnică farmaceutică aplicată şi metode de formulare farmaceutică; metode de analiză, instrumente şi tehnici de laborator; tehnologie şi echipamente din industria farmaceutică; farmacovigilenţă; cercetare clinică în vederea autorizării medicamentelor; autorizarea medicamentelor, legislaţie şi aspecte regulatorii în domeniul farmaceutic; biotehnologii şi procese biologice în industria farmaceutică.

Cine se poate înscrie

Se pot înscrie la cursurile ŞCOLII DE VARĂ a+ absolvenţi cu licenţă/master şi studenţi în anul final (licenţă sau master) ai Facultăţilor de Farmacie, Medicină, Chimie, Biologie, Inginerie chimică şi Protecţia mediului – specializările Chimia şi ingineria substanţelor organice, Inginerie chimică, Inginerie biochimică. Selecţia participanţilor se va face prin evaluarea dosarelor şi/sau interviu.

Criterii se selecție

Criterii de selecţie: nota de absolvire la licenţă/master minim 8 (opt) –  în cazul studenţilor, media anilor de studiu minim 8 (opt) certificată pe bază de adeverinţă eliberată de instituţia de învăţământ recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de învăţământ pentru studenţii din anii finali.

Citește și: A educa înseamnă a contribui la devenirea celor din jur

 

Cursurile ŞCOLII DE VARĂ a+ se vor desfaşura în perioada iulie – august 2017, de luni până vineri, cu o durata medie de 3 ore/ zi si nu presupun taxe de şcolarizare. Cursurile şi workshopurile se vor desfăşura la sediul companiei Antibiotice din Iaşi. După încheierea cursurilor, participanţii vor sustine o probă de evaluare a cunoştinţelor, ce constituie preselecţie pentru concursurile viitoare în scopul angajării pe posturi disponibile în cadrul societăţii.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here