Adrian Iacob – noul rector al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”

0

Prof. univ. dr. Adrian Iacob este noul rector al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, anunţă MAI.

‘Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, comisarul şef de poliţie profesor universitar doctor Iacob Adrian a fost numit în funcţia de rector al Academiei de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’, începând cu data de 20 aprilie. Ofiţerul ocupă funcţia de rector al Academiei de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’ după ce a fost ales, prin vot, de către cadrele didactice ale universităţii şi, ulterior, confirmat de către ministrul Educaţiei Naţionale, conform legii”, precizează MAI.

La sfârşitul lunii ianuarie, comisarul şef de poliţie Adrian Iacob a fost împuternicit, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de rector al Academiei de Poliţie, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Fostul rector Daniel Torje a anunţat pe 12 ianuarie că demisionează din funcţie, după ce Corpul de control al ministrului a demarat o verificare la această instituţie, în urma unui articol apărut într-un ziar local în care o studentă îl acuza de hărţuire sexuală. Torje a dezminţit atunci acuzaţiile privind implicarea în scandalul sexual, declarând că articolul face referire la un subiect inventat.

Sursa Agerpres

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here