1 iunie 2023. Ce evenimente se organizează în București și în țară de Ziua Copilului

1

Ziua Copilului va fi sărbătorită anul acesta printr-o serie de evenimente pentru cei mici cât și pentru cei mari, atât în București cât și în alte orașe ale țării. 

De 1 iunie, bucureștenii pot alege de la Art Safari, petreceri în parc sau o vizită la Palatul Parlamentului până la vizitarea depoului Metrorex și Muzeul Metroului din Străulești.

Ce pot face bucureștenii de 1 iunie

Art Safari Kids Edition – vor avea loc expoziții de jocuri și jucării vintage, costume, păpuși, filme și spectacole de la cele mai iubite teatre pentru copii: Țăndărică, ”Ion Creangă”, Opera Comică pentru Copii, dar și ateliere de desen și pictură alcătuiesc programul de artă și distracție. Părinții și bunicii se pot bucura de o călătorie în timp. Toți copiii au intrarea gratuită la expoziți.

Opera Națională București are bucuria să anunțe organizarea Festivalului KidZilla. Festivalul se va desfășura la data de 1 iunie 2023, pe esplanada Operei Naționale București, între orele 08:00 și 20:00. Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Citește și: Evenimente de 1 iunie. Festivalul KidZilla la Opera Națională de ziua copilului. Intrarea este gratuită

”Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” va fi timp de patru zile în cartierul Rahova. Astfel, între 1 şi 4 iunie 2023, strada Bârcă devine pietonală între Calea Rahovei şi strada Mărgeanului şi găzduieşte activităţi sportive, ateliere, zone de joacă şi spectacole de circ şi teatru pentru copii.

Intrarea gratuită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, între orele 10:00 și 17:00, curtea din spatele muzeului va fi plină de culoare, cântec și veselie. Activitățile distractive cu animatori, ateliere de creație, desene pe asfalt, povești despre exploratori, ateliere de șah, desen, pictură și multe baloane colorate vor face deliciul unei adevărate petreceri în aer liber.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani însoţiţi de părinţi/adulţi însoţitori) sunt aşteptaţi de 1 Iunie să viziteze depoul şi Muzeul Metroului din Străuleşti, începând cu ora 10:00.

Ziua Copilului la Sala Polivalentă București:

ora 10:00-Deschiderea cu baloane de săpun

ora 11:30-Teatrul de Păpuși Bibabo cu povestea Pinocchio

ora 13:30-Vânātoarea de comori pe platou

ora 15:00-Stafeta cu cercuri

ora 17:00-Dresaj canin

ora 18:00-Cursa cu bureți(câstigā cei care umplu cel mai repede găleata cu apa, folosind un burete)

ora 20:00-închiderea cu baloane de săpun

Citește despre mai multe evenimente de 1 iunie pe: euro.news.ro 

un comentariu

  1. […] Ziua Copilului va fi sărbătorită anul acesta printr-o serie de evenimente pentru cei mici cât și pentru cei mari, atât în București cât și în alte orașe ale țării.  De 1 iunie, bucureștenii pot alege de la Art Safari, petreceri în parc sau o vizită… Cititi mai multe aici: 1 iunie 2023. Ce evenimente se organizează în București și în țară de Ziua Copilului […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here