La USAMV Cluj-Napoca este organizată a XV-a ediţie a Simpozionului Ştiinţific Studenţesc

0
usamv-cluj-napoca

Mâine Asociația Studenților Facultății de Agricultură Cluj-Napoca organizează Simpozionul Științific Studențesc, ajuns la cea de-a XV-a ediție, alături de studenții celorlalte patru facultăţi din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV CN).

Simpozionul a devenit o manifestare de tradiţie din cadrul USAMV CN, menit să crească vizibilitatea activităţii de cercetare, precum și interesul pentru cercetarea ştiinţifică a studenților şi masteranzilor, din USAMV CN şi din celelalte universităţi de profil din ţară.

În acest an, la cele 15 secţiuni tematice ale Simpozionului, au fost înscrise un număr de 410 lucrări științifice și de cercetare, care vor fi prezentate în cadrul lucrărilor în plen şi vor premite participanţilor să facă schimb de idei pe baza rezultatelor cercetărilor realizate, să ilustreze cele mai recente progrese ale activităţii de cercetare ştiinţifică a participanţilor şi să stimuleze cercetările viitoare privind domeniile de interes în care aceştia vor activa.

Citește și: Marea Britanie s-a decis: va oferi în continuare împrumuturi de studii pentru studenții din Uniunea Europeană

 

Cea de a XV-a ediţie a Simpozionului ştiinţific studenţesc vizează dezvoltarea direcţiilor de cercetare incluse în secţiunile manifestării şi atingerea unor noi nivele de cunoaştere, atât la nivel studenţesc, cât şi la nivel didactic, cu deschidere spre noi direcţii de cercetare.

Partenerii celei de a XV-a ediţii a Simpozionului Ştiinţific Studenţesc sunt Primăria Cluj-Napoca și USAMV CN.

Evenimentul va avea loc la USAMV CN, Calea Mănăștur nr 3-5, începând de la ora 9:00. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al universității.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here