Spectacol de teatru, colinde și cadouri pentru copii de la Moș Crăciun, sâmbătă, la Facultatea de Drept. Intrarea este liberă

0

„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari este e să facă oamenii fericiți”, spune un citat din Blaise Pascal. A dărui înseamnă deopotrivă a aduce bucurie cuiva, dar și de a primi tu însuți o doză de bucurie. Aflați în pragul sărbătorilor- nu degeaba numite „ale bucuriei”-, avem prilejul cel mai potrivit de a dărui, arătându-le unor semeni ai noștri mai puțin fericiți că nu suntem nepăsători față de suferința lor și împărtășindu-ne astfel împreună cu ei de bucuria sărbătorilor.

Pe 17 decembrie, începând de la ora 18:00, în Aula Magna a Facultății de Drept va avea loc un spectacol pentru copii „Sărbători pentru toți” aflat la a III-a ediție, organizat în scop caritabil.

Piesa de teatru „Tit, tac. Vine Moș Crăciunul!”

Spectacolul pentru copii va fi prezentat de actrița Ioana Picoș, iar pe scenă vor urca: Trupa de teatru „Matroli”, cu piesa „Tic, tac. Vine Moș Crăciunul!”, corul de copii al Asociației „Diaconia” și corul voluntarilor Asociației „Studenți pentru viață”.

Târg de prăjituri de casă și daruri de la Moș Crăciun pentru toți copiii prezenți

Copii prezenți la eveniment vor primi daruri de la Moș Crăciun alături de cei 50 de copii de la Centrul „Diaconia”. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc o expoziție cu lucrări ale copiilor și un târg caritabil de prăjituri făcute în casă.

„Aceste suflete greu încercate îl așteaptă cu cea mai mare ardoare pe Moș Crăciun, ca o promisiune a binelui și iubirii pentru toți”

„În timp ce noi ne pregătim să petrecem cu pace și bucurie Crăciunul în sânul familiei, sunt mame și copii care au fost nevoiți să se smulgă brutal din mediul familial și să înceapă o nouă viață, în care să reînvețe iubirea și să regăsească pacea de care au atâta nevoie. Poate că aceste suflete greu încercate îl așteaptă cu cea mai mare ardoare pe Moș Crăciun, ca o promisiune a binelui și iubirii pentru toți”, spun reprezentanții organizației într-un comunicat de presă.

Fonduri pentru victimele violenței domestice

Fondurile vor merge către  Centrul Diaconia, care sprijină victimele violenței domestice- mame și copii. Evenimentul este organizat la inițiativa  membrilor asociației „Studenți pentru viață – Universitatea din București” în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației Diaconia a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party.

Citește și: Educația în Roma Antică: formarea unui bun cetățean

 

Găsiși aici evenimentul de pe Facebook. Adresa Facultății de Drept din cadrul Universității din București este: Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București.

Intrarea este liberă.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here