UPDATE: Tragedia zilnică a unui copil care suferă de nanism

0

Copilul a fost chemat să conducă pe teren echipa de rugby Indigenous All Stars, la meciul cu New Zealand Maoris, un eveniment sportiv major, desfășurat la Queensland.

Quaden, care este aborigen, a visat mereu să fie jucător de rugby, a dezvăluit mama sa. Bayles a intrat pe teren de mână cu Joel Thompson, căpitanul echipei. Publicul a aplaudat secunde în șir pătrunzătorul moment.

3.581 persoane vorbesc despre asta

Mama lui Quaden: ”De la cea mai proastă zi a vieții sale la cea mai bună!”

Băiatul meu a trecut de la cea mai proastă zi a vieții sale la cea mai bună”, a declarat mama sa, Yarraka Bayles, într-o conferință de presă.

 

Știre imițială

O mamă a descris pe internet momentele grele prin care trece Quaden, fiul ei de 9 ani care suferă de nanism, acesta fiind o victimă a fenomenului de „bullying”.

Yarraka Bayles din Queensland, Australia, a postat pe o rețea de socializare o filmare cu fiul său pentru a le arăta părinților celorlalți copii și profesorilor ce efecte are comportamentul ostil asupra lui Quaden.

Abia îl ridicase de la școală și Quaden plângea și îi spunea mamei sale că vrea să frânghie să se spânzure. „Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, spune copilul în timp ce plânge.

 

 

Mama lui Qauden povestește că abia l-a ridicat pe fiul său de la școala, că a fost martoră unui episod de bullying și că vrea să arate tuturor care este efectul bullying-ului asupra copiilor.

Clipul video a fost distribuit de peste 134.000 și urmărit de peste 14 milioane de ori, atrăgând atenția multor vedete. Hugh Jackman i-a transmis un mesaj lui Quaden, iar echipa de rugbi Indigenous All Stars l-a invitat pe băiat să intre alături de ei pe teren la următorul meci.

Quaden – you’ve got a friend in me. @LokelaniHiga https://twitter.com/lokelanihiga/status/1230525408916824064 

Videoclip încorporat

Lokelani Higa@LokelaniHiga

Bullying hurts real people! I wish @RealHughJackman or @chrishemsworth could show this young man he’s already a superhero for surviving and that he’s stronger than he thinks. It breaks my heart 💔

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here