Subiecte simulare Limba Maternă Evaluare Națională 2023: Ce le-a picat elevilor la Limba maghiară, germană, italiană, croată, slovacă, sârbă, ucraineană și rromani?

1

Subiecte Limba Maternă simulare Evaluare Naţională 2022. Subiectele la simulare Evaluare Naţională 2023, proba la limba maghiară, germană, italiană, croată, slovacă, sârbă, ucraineană și rromani.

Subiecte la limba maghiară, germană, italiană, croată, slovacă, sârbă, ucraineană și rromani vor primi miercuri, începând cu ora 9:00, elevii clasei a VIII-a care au studiat într-una din limbile minorităților naționale și care susțin simularea la Evaluare Națională 2023.

Vezi și: Subiecte simulare Evaluarea Națională Limba și literatura română 2023

Subiecte simulare Limba maternă 2023

Subiecte simulare Evaluare Națională 2023 la limba maternă: maghiară, germană, italiană, croată, slovacă, sârbă, ucraineană și rromani vor primi spre rezolvare miercuri elevii clasei a VIII-a care au studiat într-una din limbile minorităților naționale. Ei susțin azi ultima probă din cadrul simulării la Evaluarea Națională 2023, simulare al cărui rol este acela de a-i obișnui pe elevi cu emoțiile unui examen, dar și de a le testa nivelul de cunoștințe.

Subiectele la Limba maternă la Simulare Evaluare Națională 2023 sunt redactate sub forma unei broşuri care se tipăreşte faţă-verso, aşa cum este transmisă de CNPEE. Elevii pot solicita pagini suplimentare, dacă este cazul. Întrucât pentru itemii obiectivi nu sunt prevăzute spaţii de rezolvare, elevul rezolvă aceste subiecte pe ciornă şi scrie răspunsul corect în broşură.

Edupedu.ro a publicat subiectele și baremul pentru fiecare limbă maternă

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here