Șpagă de 4.500 de euro pentru a urgenta adopția unui copil

0

Cinic sau nu, un funcționar din Dolj a cerut bani de la o familie pentru a urgenta adopția unui copil. D.G.A.S.P.C Dolj a comunicat că funcționarul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că a cerut şi primit primit 4.500 de euro.

”Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au desfăşurat, ieri, activităţi procedurale pentru administrarea probatoriului faţa de inculpat, angajat al D.G.A.S.P.C Dolj, care a pretins şi primit, în perioada noiembrie – decembrie 2023, suma de 4500 euro pentru a-şi trafica pretinsa influenţă pe lângă colegi din instituţia la care este angajat, în legătură cu urgentarea procedurii de adopţie a unui minor”, a transmis, joi, Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Craiova, care a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenţă.

Vezi și Domesticirea câinilor le-a modificat culoarea ochilor

De asemenea, s-a dispus sechestrul asigurător asupra sumei de 4.500 euro obţinută prin modalitatea menţionată.

Joi, inculpatul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here