Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și la Evaluarea Națională până pe 13 iunie

2

Ministru Educației, Ligia Deca, a anunțat joi că se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și la Evaluarea Națională până pe 13 iunie. De asemenea, probele de competențe la examenul de bacalaureat 2023 – care ar fi trebuit să înceapă luni – vor fi susținute în perioada 14-23 iunie.

Pentru clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a perioada de înscriere la Bacalaureat și la Evaluare Națională și de încheiere a mediilor se prelungește până în 13 iunie (…) Probele de competențe la bacalaureat se vor susține în perioada 14-23 iunie, a anunțat joi ministru Educației, Ligia Deca.

Pentru probele scrise la Bacalaureat și Evaluarea Națională nu se se impune modificare a calendarului și ne dorim nici să nu fie nevoie de modificări, a subliniat ministrul Educației.

Ligia Deca a mai spus că pentru celelalte clase nu se impune modificarea calendarului pentru încheierea situației școlare.

Ligia Deca a anunțat adoptarea memorandumului, care va garanta că noua grilă de salarizare în educație va porni de la salariul mediu brut pe economie pentru un profesor debutant.

2 comentarii

  1. […] Ministru Educației, Ligia Deca, a anunțat joi că se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și la Evaluarea Națională până pe 13 iunie. De asemenea, probele de competențe la examenul de bacalaureat 2023 – care ar fi trebuit să înceapă luni – vor fi susținute… Cititi mai multe aici: Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și la Evaluarea Națională până pe 13 iuni… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here