Camere de supraveghere în toate școlile și grădinițele din Sectorul 4. De ce a luat Daniel Băluță această decizie?

0

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, le-a transmis cetățenilor din aria pe care o administrează, că urmează să fie montate camere de supraveghere la toate școlile și grădinițele din sector. Astfel, cei mici se vor afla în deplină siguranță.

Școlile și grădinițele din S4 vor avea camere de supraveghere

Siguranța celor mici reprezintă o prioritate atât pentru părinți, cât și pentru cadrele didactice. Pentru a ajuta la asigurarea unui cadrul sigur pentru elevi și preșcolari, Primăria Sectorului 4 se va ocupa de montarea camerelor de supraveghere în toate unitățile de învățământ din S4.

Anunțul a fost făcut de către edilul Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook. Pe lângă asigurarea siguranței pentru cei mici, primarul a informat că această inițiativă are în vedere și siguranța profesorilor.

”Montăm camere video în toate școlile și grădinițele din sectorul nostru! 🎥🎥 Este o măsură eficientă pentru a crește siguranța copiilor noștri și a cadrelor didactice, pe toată perioada în care aceștia se află în unitățile de învățământ. 👫🎓”

Citește și: Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și la Evaluarea Națională până pe 13 iunie

Bucureștenii au fost încântați de inițiativa Primăriei și consideră că montarea camerelor este o idee bună. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea primarului:

  • „Siguranța copiilor primează, bravo!”
  • „Felicitări! Poate se mărește și numărul de agenți de securitate.”
  • „O inițiativă foarte bună, pentru siguranța copiilor.”
  • „O inițiativa minunată!”
  • „Excelenta idee.”

De asemenea, cetățenii i-au transmis edilului Danie Băluță că și-ar dori ca astfel de camere de supraveghere să fie montate și îl locurile de joacă pentru cei mici și în parcurile din Sector.

Același lucru trebuie și în parcurile pentru copiii din S4, arondate blocurilor pentru supravegherea mobilierului din dotare și utilizarea lor în scopul destinat (poate se diminuează distrugerea).

Rămâne să văzut dacă edilul va lua în considerare propunerea făcută de către locuitorii din Sectorul 4.

Sursa: B365.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here