Se caută 14 educatori-puericultori pentru creșele din Cluj

2
Foto: monitorulcj.ro

Centrul Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 14 posturi de educator-puericultor, scrie cluj24.ro.

14 posturi de educator-puericultor sunt disponibile pentru cei interesați, în orașul Cluj Napoca. Sunt 3 probe de concurs: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.

Condiții specifice pentru îndeplinirea posturilor
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui liceu pedagogic, specializarea educator-puericultor.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui liceu pedagogic cu specializarea educatoare sau învățătoare, sau care au urmat sau vor urma cursurile de formare în educație timpurie organizate de ministerul Educației cu terți până la data de 1 septembrie 2025.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă de licență, specializarea pedagogia învățământului preșcolar și primar, sau care au urmat sau vor urma cursurile de formare în educație timpurie organizate de ministerul Educației cu terți până la data de 1 septembrie 2025.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai programelor de masterul didactic, specializarea educație timpurie.
  • Nu se cere vechime în specialitatea studiilor.
Cum se face înscrierea?

Dosarele de concurs se pot depune în formă fizică la sediul Centrului Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca, str. Mehedinţi nr. 15, între orele 9:00 – 11:00, până în data de 11.02.2022, ora 11:00.

Vezi și Grădiniţele din Târgu Mureş şi împrejurimi, dotate cu 100 de biciclete în urma unei donaţii

Afişarea rezultatelor după proba de selecţie dosar va avea loc în 14.02.2022. Proba scrisă se desfăşoară în sala mică a cinematografului Dacia din Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 11B, în data de 22.02.2022, ora 9.00.

Interviul are loc în data de 28.02.2022, ora 9.00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 03.03.2022.

 

 

Sursa: edupedu.ro

2 comentarii

  1. […] Centrul Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 14 posturi de educator-puericultor, scrie cluj24.ro. 14 posturi de educator-puericultor sunt disponibile pentru cei interesați, în orașul Cluj Napoca. Sunt 3 probe de concurs: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.… Cititi mai multe aici: Se caută 14 educatori-puericultori pentru creșele din Cluj […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here