S-au întors la școală cei peste 10.000 de elevi din Timişoara care au stat acasă din cauza frigului

2
Foto: banatulazi.ro

Toți elevii din Timișoara care au studiat online din cauza frigului din sălile de clasă s-au reîntors de astăzi la școală, anunță Agenția de presă Rador.

Nu mai există şcoli suspendate din cauza lipsei agentului termic, din cauza temperaturilor mai ridicate de afară şi care creează premisele unei temperaturi de 17-18 grade în majoritatea sălilor de clasă, a anunțat inspectorul şcolar adjunct, Cosmin Hogea.

Există însă o excepție, a mai precizat acesta, la grădinița și gimnaziul Rudolf Walter din Timișoara, unde există probleme cu plata facturilor la căldură.

Vezi și Pregătire gratuită la matematică pentru Bacalaureat 2022, organizată pentru elevi de către Universitatea din Craiova

În continuare mai sunt însă 70 de grupe de grădiniță și clase școlare, dintre care 66 în Timișoara, care sunt cu studiul în online, din cauza infectărilor cu COVID-19. În total, este vorba despre 1.829 de copii.

La începutul lunii februarie s-a ajuns ca peste 10.000 de elevi din municipiu să facă școală online din cauza frigului din sălile de clasă.

 

 

Sursa: g4media.ro

2 comentarii

  1. […] Toți elevii din Timișoara care au studiat online din cauza frigului din sălile de clasă s-au reîntors de astăzi la școală, anunță Agenția de presă Rador. Nu mai există şcoli suspendate din cauza lipsei agentului termic, din cauza temperaturilor mai ridicate de afară şi care… Cititi mai multe aici: S-au întors la școală cei peste 10.000 de elevi din Timişoara care au stat acasă din cauza frig… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here