Pregătire gratuită la matematică pentru Bacalaureat 2022, organizată pentru elevi de către Universitatea din Craiova

4
Foto: digi24.ro

Elevii din clasele terminale se pot pregăti suplimentar la matematică pentru examenul de Bacalaureat 2022, activitatea fiind organizată de către Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, în parteneriat cu Departamentul de Matematici Aplicate, scrie Gazata de Sud. Pregătirea se va desfășura online, potrivit unui anunț al instituției de învățământ.

Lecțiile de pregătire se vor desfășura în perioada 12 februarie – 18 iunie 2022, în fiecare săptămână, sâmbăta (cu excepția zilelor de concediu legal) în intervalul orar 10:00-12:00, se arată în anunțul instituției de învățământ. Programul are loc pe Google Meet.

Vezi și Cîmpeanu: Primul bacalaureat pe sistem nou va fi în 2026

Pentru a putea participa, elevii trebuie să completeze formularul de înscriere aici. Aceștia au de completat câmpuri, precum: nume și prenume, email, județul, liceul / colegiul la care învață, profilul și specializarea.

 

 

 

Sursa: edupedu.ro

4 comentarii

  1. […] Elevii din clasele terminale se pot pregăti suplimentar la matematică pentru examenul de Bacalaureat 2022, activitatea fiind organizată de către Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, în parteneriat cu Departamentul de Matematici Aplicate, scrie Gazata de Sud. Pregătirea se va desfășura online, potrivit unui anunț… Cititi mai multe aici: Pregătire gratuită la matematică pentru Bacalaureat 2022, organizată pentru elevi de către Univ… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here