Primele reduceri de Black Friday la laptopuri, E-Book Readere și cărți

0

Cu toții așteptăm probabil cu nerăbdare să înceapă reducerile de Black Friday, mai ales când avem cu adevărat nevoie să ne cumpărăm ceva. Deși „oficial” Black Friday este în ultima zi din noiembrie, unele magazine s-au grăbit să înceapă mai devreme. Ne-am uitat și noi după unele dintre lucrurile necesare elevilor, studenților și profesorilor în egală măsură: laptopuri, e-book readere și cărți. Iată ce oferte am găsit deocamdată:

La Altex reducerile de Black Friday au început deja și se încheie pe 23 noiembrie. Aici pot fi găsite reduceri foarte bune la laptopuri.

Laptopuri

Laptopul LENOVO Idea Pad 100 cu procesor Intel 5005U,  ecran de 15.6 inch, 4 GB memorie internă, spațiu de stocare de 500GB și costă 1399,99 RON, redus cu 26%, iar LENOVO 110-15ISK costă 1899 RON și are o reducere de 15%.

E-Book Reader

Aici puteți găsi E-book Reader-ul Pocket Book care costă 399,99 RON, având un discount de 41%.

E-book Reader-ul Bookeen Cybook Muse Essential Black cu ecarn tot de 6 inch, memorie de 4 GB și greutate de 190 g costă 479,99 RON. 

Cărți

Majoritatea librăriilor online încep abia mâine să ofere reducerile de Black Friday, dar Librăria Humanitas s-a grăbit un pic: a început pe 15 noiembrie și termină pe 30. Aici găsiți cărțile din colecția RAO Clasic cu reduceri de 30%. În această colecție se regăsesc titluri și nume mari, precum Gabriel Garcia Marquez cu  „Un veac de singurătate” sau „Dragostea în vremea holerei”, Hermann Hesse cu „Basme” și „Jocul cu mărgele de sticlă”, ori Antoine de Saint Exupery, „Micul prinț” cu ilustrațiile autorului alături de multe alte titluri.

Și printre titlurile noi de la editura Humanitas se găsesc reduceri. Cartea „Cinci Colțuri” de Mario Vargas Llosa sau „Spre România (2000–2002). Jurnal inedit” și „Un fel de jurnal (1973-1981)” de Matei Călinescu altături de alte cărți nou-apărute pot fi cumpărate cu discount-uri de 10%.

De asemenea, titlurile pot fi achiziționate și de pe Carturești.ro

Spor la cumpărături!

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here