Filmul „Octav” are premiera de Gala la Sala Palatului

0
Bilete la Octav in reteaua Eventim - „Octav”

Mai sunt cateva zile pana cand publicul va avea ocazia sa vada cel mai asteptat film romanesc al anului. Filmul romanesc „Octav”, cu Marcel Iures in rolul principal, are Premiera de Gala pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.

La eveniment va participa intreaga echipa, alaturi de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producatorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato si actorii din film: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Stefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biris, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan etc.

Publicul prezent va fi intampinat, inca de la intrare, cu o inedita expozitie de fotografie, realizata in premiera pentru Romania, in care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinara pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagonistii din „Octav” in diferite ipostaze inca din primii ani de viata, pana in prezent.

 

Citește și: În această lună au loc proiecții speciale ale filmului „Octav” în toată țara

 

Biletele la Premiera de Gala sunt puse in vanzare in reteaua Eventim si pe eventim.ro. Pretul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III).

Filmul „Octav” este clasificat cu AG (Audienta Generala). Filmul va avea lansarea oficiala in cinematografe pe data de 6 octombrie 2017. Trailerul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmarit aici. Mai multe detalii despre filmul OCTAV se gasesc si pe Pagina de Facebook.

Lung-metrajul „Octav”, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, este o coproductie Romania — Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu-Celebidachi.

Credit foto: Adi Marineci

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here