Poveştile, evenimentele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului, la History Channel

1
Foto: news.ro

Mai multe seriale documentare reunite sub numele „Iarna Misterelor” vor fi difuzate de History Channel începând cu 11 ianuarie, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 21:00.

Documentarele explorează poveştile, evenimentele, legendele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului.

Pe 11 ianuarie, de la ora 22:00, va avea loc premiera celui de-al nouălea sezon din serialul „Blestemul Insulei Oak”, Rick, Marty şi echipa întorcându-se pe insula Oak cu şi mai multă determinare, resurse şi tehnologie în încercarea lor de a rezolva misterul comorii vechi de 226 de ani.

Vezi și Echipa României a obținut premiul al III-lea la proba orală a primei ediții a Olimpiadei internaționale de limba franceză în format online

Printre noutăţile seriei de programe „Iarna Misterelor” se numără un nou sezon al emisiunii investigative „Cum explici asta?”, cu jurnalistul Tony Harris – care va avea premiera pe 5 ianuarie, la ora 21:00 -, precum şi noul serial documentar „OZN: Conspiraţie sau adevăr?”, care îi are drept gazde pe actorul englez Craig Charles şi pe astrofizicianul Sarah Cruddas – cu premiera pe 18 ianuarie, de la ora 23:00.

Va continua explorarea posibilelor conexiuni între fenomene OZN şi informaţii decodate din texte antice şi artefacte cu Giorgio Tsoukalos şi experţi de renume, în seria cult „Extratereştri Antici”, dar a lumii celor mai fascinante, ciudate şi inexplicabile mistere din lume cu William Shatner în „Inexplicabil”.

 

 

 

 

 

Sursa: news.ro

un comentariu

  1. […] Mai multe seriale documentare reunite sub numele „Iarna Misterelor” vor fi difuzate de History Channel începând cu 11 ianuarie, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 21:00. Documentarele explorează poveştile, evenimentele, legendele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului. Pe… Cititi mai multe aici: Poveştile, evenimentele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului, l… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here