Ofertă atractivă de înscriere în Societatea Studenților Universității București

0

Perioada de înscriere Societatea Studenților Universității București este 15.08.2016-18.08.2016, iar afișarea rezultatelor se va face vineri, 19.10.2016.

SSUB şi-a deschis porţile pentru recrutări, iată ce își propune:

Vei putea participa la training-uri de initiere, cursuri de media, comunicare . Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu profesionist si sa va dezvoltati abilitatile intr-o echipa de succes.

Vei primi un certificat nominal (la cerere) care sa recunoasca prestarea activitatii în cadrul organizaţiei, precum si experienta si aptitudinile dobandite. De altfel , veti primi si o adeverinta de practica si o scrisoare de recomandare.

Vei primi o adeverinta care sa specifice functia si atributiile pe care le-ai avut in asociatie care sa te ajute la angajare.

Proiecte desfasurate: Simularea Parlamentului Romaniei (simPRO), Traininguri (Sinaia, Eforie Nord, Izvoru Muresului, Predeal, Mamaia), Clubul de muzica SSUB, Clubul de Teatru, SSUB Deschide Portile Parlamentului, Clubul de Fotografie „IRIS”, Programul de Caritate SSUB, Cenaclul Literar „Vuiet” Conferinte pe diferite teme, Intalnirea Bobocilor , Marea Socializare OFFLINE, Balul Bobocilor Universitatii Din Bucuresti, Competitii Sportive, Sport pentru Sanatate, am fost in calitate de Participanti la diferite proiecte ERASMUS+ (schimb de tineri si traininguri de diferite teme in alte tari din europa)

Beneficii:

– Cardul SSUB (cardul de membru)
– Cursuri si Traininguri
– Team Building-uri
– Excursii
– Dezvoltare personala si profesionala
– Dezvoltarea abilitatii de lider

Experienta nu este obligatorie!

Departamentul de Resurse Umane se ocupă cu recrutarea, formarea şi verificarea continuă a activităţilor membrilor asociaţiei. Totodată, în cadrul acestui departament are loc prima parte a procesului de selecţie pentru înscrierea în asociaţie.

Departamentul de Promovare se ocupă cu promovarea imaginii asociaţiei în rândul studenţilor, al altor asociaţii şi colaboratorilor. Acesta trebuie totodată să stabilească noi ţinte pentru asociaţie şi să menţină legatura cu presa, instituţiile şi asociaţiile de profil.

Departamentul de Strategii şi Proiecte se ocupă atât cu propunerea, redactarea şi implementarea proiectelor asociaţiei, cât şi cu stabilirea strategiilor operaţionale în vederea desfăşurării optime a activităţilor şi proiectelor vizate.

Departamentul Fundraising are ca scop principal atragerea de parteneriate şi sponsorizări care să fie bazate pe valorile şi principiile de lucru ale asociaţiei în vederea susţinerii materiale a activităţilor desfăşurate.

Departamentul Sportiv se ocupa cu evenimente, competitii si cursuri sportive.

Departamentul Juridic se ocupa cu trimiterea si verificarea legalitatii actelor si contractelor, evenimente juridice (admitere INM, drepturile si oblogatiile studentilor, Simularea Parlamentului Romaniei).

sursa: ssub.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here