Număr record de candidați admiși la ASE, în sesiunea iulie 2022, la programele de licență

1

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti a anunţat vineri că admiterea la programele universitare de licenţă, sesiunea iulie 2022, s-a finalizat cu un număr record de candidaţi admişi – 5.964.

Totodată, ASE anunţă organizarea unui concurs de admitere în toamnă, la începutul lunii septembrie, cu o ofertă de şcolarizare de aproximativ 400 de locuri la programele universitare de licenţă cu frecvenţă şi aproximativ 200 de locuri la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă, conform unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.

Oferta finală va fi disponibilă din 1 septembrie

Oferta finală de locuri pentru fiecare program va fi disponibilă începând cu 1 septembrie pe toate canalele de informare ale universităţii: www.ase.ro, pagina oficială de Facebook şi Instagram. Înscrierile vor începe pe 5 septembrie şi se vor termina pe 8 septembrie şi se desfăşoară online, prin încărcarea documentelor de concurs şi plata taxei de înscriere pe platforma admitere.ase.ro.

Despre ASE

‘ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional în topuri de prestigiu, care îşi continuă trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education University Impact Rankings 2022, ocupând locul 301-400 la nivel mondial şi locul I în România. ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie şi Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2022’, se precizează în comunicat.

Burse de performanță

Studenţii ASE beneficiază de peste 3.400 de burse de performanţă, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus, peste 3.000 de locuri de practică şi internshipuri la firme de top. Pentru studenţii din ţară, ASE pune la dispoziţie 4.000 de locuri în căminele proprii, adaugă sursa citată.

un comentariu

  1. […] Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti a anunţat vineri că admiterea la programele universitare de licenţă, sesiunea iulie 2022, s-a finalizat cu un număr record de candidaţi admişi – 5.964. Totodată, ASE anunţă organizarea unui concurs de admitere în toamnă, la începutul lunii septembrie,… Cititi mai multe aici: Număr record de candidați admiși la ASE, în sesiunea iulie 2022, la programele de licență […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here