Muzeul „Grigore Antipa” se va deschide pentru public din 15 mai

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunţă că nu se va deschide pentru public din 15 mai, în aşteptarea normelor generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate de organismele abilitate.

„Mult a fost, puţin a rămas! Vă anunţăm că Muzeul Antipa nu se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul instituţiei va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător şi dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajaţi şi vizitatori, deopotrivă! Din acest motiv şi din grijă pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor noştri, aşteptăm normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate de organismele abilitate, le vom implementa şi apoi vă vom aştepta cu inimile deschise să ne vizitaţi”, informează miercuri instituţia muzeală.

Data la care se va deschide muzeul va fi comunicată „în timp real”

Știați că în România există Muzeul Viei şi Vinului?

„Vă vom comunica în timp real stadiul măsurilor pe care le implementăm şi data la care vom putea deschide muzeul pentru public. Rămâneţi aproape de noi în mediul online, vizitaţi-ne pe pagina de Facebook şi contul de Instagram şi ascultaţi sfaturile girafei de la Antipa!”, se mai arată în comunicatul Muzeului Antipa.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here