Joaquin Phoenix cere ca doi urşi care au inspirat desenul animat „Brother Bear” să fie transferaţi într-o rezervaţie

0

Actorul american Joaquin Phoenix a solicitat Bearadise Ranch, un parc situat în Florida, să elibereze urşi, doi dintre ei sunt cei care au inspirat desenul animat Disney „Brother Bear”, anunţă site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

Potrivit site-ului parcului, ei sunt disponibili pentru căsătorii, aniversări şi picnicuri de companii, şi pot fi „închiriaţi” pentru a apărea în filme, emisiuni de televiziune şi reclame.

Vezi și Evenimentul care reunește liceeni cu performanțe din România, la a VIII-a ediție

În afară de angajamentul actorului pentru bunăstarea animalelor, el şi-a împrumutat vocea personajului principal din desenul animat, lui Kenai. Alertat de PETA, actorul în vârstă de 46 de ani a trimis o scrisoare de intenţie proprietarului parcului.

El i-a cerut acestuia ca urşii să fie eliberaţi şi încredinţaţi unei rezervaţii adaptate. „Ştiţi că urşii sunt animale curioase şi complexe care iubesc să se caţere, să sape, să se joace. Simţurile lor puternice de miros şi labele lor au evoluat pentru a putea căuta ciuperci şi hrană pe distanţe lungi. Dar aceste abilităţi se pierd pe la târguri, unde sunt transportaţi în cuşti când nu le atârnă cercuri peste cap sau jonglează cu mingi de baschet în faţa unei mulţimi de străini”.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: news.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here