Iohannis: este foarte probabil ca anul şcolar „să se încheie cu toţi elevii în şcoală”

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că este foarte probabil ca anul şcolar „să se încheie cu toţi elevii în şcoală”.

„Noi păstrăm în continuare normele care ţin de rata de incidenţă. Deci avem în continuare scenariul verde, galben, roşu, aceste lucruri se aplică ca şi până acum. Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde şi, în acest fel, majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în şcoli. În privinţa şcolilor se aplică normele de până acum, însă relaxările care sunt valabile sunt valabile pentru toată lumea. Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală şi este foarte de dorit ca anul şcolar să se încheie cu majoritatea românilor vaccinaţi”, a a afirmat Klaus Iohannis.

Vezi și Iohannis: Grădinițele, școlile, universitățile nu se vor redeschide în acest an școlar

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi relaxări substanțiale ale măsurilor restrictive. El a prezentat un calendar al măsurilor, care începe chiar din 15 mai, când dispare obligativitatea măștii, dispar restricțiile de circulație noaptea, iar magazinele pot reveni la programul normal de funcționare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here