Împreună pentru siguranță copiilor – Child Safety, în Parcul Lumea Copiilor

1

Fundatia Siguranta Auto Copii anunță pentru duminică, 12 noiembrie, începând cu orele 10:00, în Parcul ”Lumea Copiilor” – intrarea din str. Pridvorului nr 10 din București – evenimentul ”Împreună pentru siguranță copiilor – Child Safety”.

 

În cadrul evenimentului se vor desfășura mai multe activități de conștientizare și educare în ceea ce privește importanța utilizării centurii de siguranță și a scaunului auto pentru copii.

”Și pentru că ne place adrenalina, te invităm la un super-ride în simulatorul de impact frontal. Crede-ne că o oprire bruscă de la o viteză de doar 13 km/h te va convinge că centura de siguranță trebuie purtată inclusiv pe locurile din spate!” spun organizatorii de la Fundatia Siguranta Auto Copii.

Vezi și Efectele școlii online asupra tinerilor: cei mai afectați pe zona educațională vor fi copiii din clasele I-VI, ceilalți vor suferi mai mult psiho-emoțional

”Vino să testezi ochelarii de realitate virtuală cu scenarii de conducere defensivă și educație rutieră pentru copii, adolescenți și părinți. Te invităm să experimentezi parcurgerea unui traseu în condiții de percepție vizuală deformată” spune doctor Alice Dona Mitu.

Atelier Educație Rutieră

Concurs : 3,2,1 Start la siguranță, alături de bunci/părinți

Sesiuni consultanță : siguranță auto a micului pasageri & consultanță în ceea ce privește asigurare/reasigurarea bunurilor.

Atelier Creație

Filme Educație Rutieră prin realitatea virtuală

Sesiuni simulări de impact

Parcurgerea traseului pietonal în condiții de percepere vizuală deformată.

Vezi și Stop accidentelor rutiere pe trecerea de pietoni – Daune Morale RCA

un comentariu

  1. […] Fundatia Siguranta Auto Copii anunță pentru duminică, 12 noiembrie, începând cu orele 10:00, în Parcul ”Lumea Copiilor” – intrarea din str. Pridvorului nr 10 din București – evenimentul ”Împreună pentru siguranță copiilor – Child Safety”.   În cadrul evenimentului se vor desfășura mai multe activități… Cititi mai multe aici: Împreună pentru siguranță copiilor – Child Safety, în Parcul Lumea Copiilor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here