European Examinations Centre: Agent oficial al Examinărilor GESE by Trinity College London în România

1
European Examinations Centre

Un nou examen și o nouă abordare a testării în limba engleză destinată școlarilor și pre-școlarilor sunt introduse în portofoliul European Examinations Centre (EECentre.ro).

Lansarea oficială se face odată cu susținerea unei serii de 3 workshop-uri la nivel național:,
• Timișoara (joi, 11 oct. 2018),
• Iași (vineri, 12 oct. 2018),
• București (sambata, 13 oct. 2018).

Evenimentele sunt susținute de Dr. Mark Griffiths, English Language Academic Consultant la Trinity College London. Workshop-urile au ca rol atât expunerea avantajelor examenelor de limba engleză GESE pentru elevii din România, cât și definirea activității pe care European Examinations Centre o va avea, de acum înainte, în acest sector.

“Adăugăm un nou examen în portofoliu, adresat celor mai tineri dintre elevi și adaptat nevoilor acestora. Ne bucură implicarea invitatului internațional în demersul nostru, pentru că inaugurează un parteneriat educațional care avem convingerea ca va propulsa atractivitatea studiului și certificării nivelului lingvistic, în rândul copiilor. Vom încerca să popularizăm un concept informativ și să creăm o platformă de conectare a mediului pedagogic, la examenele în limba engleză ale Trinity College London în România”, a explicat Cătălin Bădănău, Manager EEC.

Cadrele didactice care iau parte la workshop-uri, vor afla atât despre obiectivele și formatul unic de comunicare Trinity, cât și despre exercițiile interactive, exemplele, aplicațiile și activitățile pe care, ulterior, le vor putea transpune în clasă, cu proprii elevi.

Dr. Mark Griffiths este unul dintre speakerii de top în conferințele internaționale axate pe studiul și evaluarea limbii engleze. Profesor, lingvist și trainer, cu 25 de ani de experiență în testarea și predarea limbii engleze, Dr. Mark Griffiths se află în România pentru promovarea examenelor GESE. Dr. Mark Griffiths lucrează cu profesori din peste 20 de țări și are o abordare pragmatică și inovatoare.

Trinity College London oferă examene de limba engleză în România, încă din 2006.
Sistemul GESE (Graded Examinations in Spoken English) propune o testare a competențelor lingvistice, pentru copiii de la 4 ani și elevii din învățământul primar.
Evaluarea elevilor, în GESE, se face doar de către vorbitori nativi de limba engleză.

European Examinations Centre

European Examinations Centre (EEC) este o instituție autorizată de Cambridge English Language Assessement, CaMLA și ÖSD și – de acum – de către Trinity College London – să furnizeze în Romania, examenele de certificare a cunoștințelor lingvistice pentru limba engleză și limba germană.
EEC a devenit, în cei peste șapte ani de existență, un standard de referință în România pentru organizarea examenelor lingvistice internaționale.

Mai multe detalii pe: https://www.eecentre.ro/eec/.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here