EduFit susține comunitatea copiilor din Prahova afectați de migrația părinților în străinătate!

2

Implicarea, Motivația și Empatia sunt coordonatele reușitei oricărui proiect. Atunci când vrei să construiești o lume mai bună, o lume în care fiecare copil să se simtă acasă si să se bucure de familia sa întregită, dăruiești parte din ceea ce ești tu! Așa s-a întâmplat in cadrul proiectui EduFit. O echipă de oameni motivați și mai ales cu un suflet deosebit a reușit să construiască o mare și adevărată familie pentru copiii și părinții din Prahova, afectați de migrația părinților la muncă în stăinătate.

Orice provocare sau încercare ne aduce mai aproape!

Copiii lăsați în urmă de părinții plecați la muncă în străinătate deși provin din diferite comunităti sau școli au reușit să construiască o singură comunitate, o comunitate a copiilor care știu că ACASĂ însemnă acel loc în care se simt iubiți, valorizați, încurajați și în sigutanță!

Pentru acești copii minunați dar și pentru părinții lor, EduFit a devenit ACASĂ! Suntem încrezători. Suntem Împreună. Suntem motivați!

Marea familie EduFit cuprinde 120 de copii din Vălenii de Munte, Corlătești, Poenari, Ploiești, Nedelea, Gornet, Izvoarele, Câmpina, Poiana Câmpina, Surani, Mizil, Filipeștii de Tâtg, Zamfira, Dumbrava, Plopeni, Tăriceni, Ariceștii Rahtivani, Măgurele, Cerașu, Teișani, Gura Vitioarei, Cocorăștii Colț și Dârvari.

Nu voi ezita nicio clipă să mă implic în orice demers care să aducă un stop de bine și de iubire în viața unui copil! Cu toții suntem copiii unor părinți, cu toții avem copii, cu toții ne dorim să trăim în mijlocul unei familii întregite! Claudia Iliescu – director Școala Măgurele

Mulțumesc tuturor celor care au crezut în noi și care au făcut posibil acest proiect, dar mai ales vă mulțumesc pentru că ați reusit să readuceți zâmbetul pe chipul acestor copii!

2 comentarii

  1. […] Implicarea, Motivația și Empatia sunt coordonatele reușitei oricărui proiect. Atunci când vrei să construiești o lume mai bună, o lume în care fiecare copil să se simtă acasă si să se bucure de familia sa întregită, dăruiești parte din ceea ce ești tu! Așa s-a… Cititi mai multe aici: EduFit susține comunitatea copiilor din Prahova afectați de migrația părinților în străinăta… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here