Editura Didactică şi Pedagogică are un nou director general

0
manuale-manualelor-editura-didactică-ți-pedagogică-metodologie

Editura Didactică şi Pedagogică are un nou director general – Maria Mihaela Nistor, potrivit unei informări a Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), scrie Agerpres.

„Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Editura Didactică şi Pedagogică, întrunit în şedinţa de miercuri, 9 august, a decis prin vot unanim numirea în funcţia de director general a doamnei dr. Maria Mihaela Nistor, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, arată MEN, potrivit sursei citate.

Potrivit informării, până la numirea unui nou consiliu, prezentul Consiliu de Administraţie îşi va exercita prerogativele doar în şedinţă extraordinară, dacă va fi cazul, potrivit reglementărilor OUG 109/2011.

 

Citește și: Interviu cu un profesor de matematică (I): „Trăim într-o democrație în care Ministerul Educației practică modelul unic”

 

Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat încă de săptămâna trecută că a revocat Consiliul de administraţie al Editurii Didactice şi Pedagogice. Motivul invocat de ministru a fost că în ultimii 5 ani Editura Didactică şi Pedagogică, regie autonomă care este subordonată Ministerului Educaţiei, a accesat mai puţin de 5% din banii alocați de MEN pentru manualele școlare.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here