Copil de 11 ani, exploatat prin muncă de doi indivizi, salvat de un consilier social

2
violenta-in-scoli

Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru trafic de minori şi exploatarea persoanelor vulnerabile după ce un consilier social i-a sesizat că un copil de 11 ani este pus să presteze munci grele, de tatăl său, care încasa, apoi, banii.

Citeste Studiu: Calitatea relațiilor umane îl face pe copil mai inteligent

Poliţiştii din Găeşti au fost sesizaţi că un copil de 11 ani a fost exploatat de mai mult timp, fiind folosit la îngrijirea animalelor de către doi bărbaţi din localităţile Găeşti şi Crângurile, iar tatăl său încasa banii.

„Fapta a fost sesizată de un consilier social de la Primăria Găeşti.

Pentru activitatea desfăşurată, minorul era răsplătit cu bani, iar o parte dintre aceştia erau colectaţi de către tatăl său”, a transmis, duminică, Poliţia Dâmboviţa.

Băiatul, din localitatea Mogoşani, era trimis la muncă de tatăl său. Copilul era răsplătit, pentru munca sa, cu aproximativ 600 de lei pe lună, dar banii, în mare parte erau luaţi de părinte.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru trafic de minori şi exploatarea persoanelor vulnerabile. Dosarul penal urmează să fie declinat către DIICOT.

2 comentarii

  1. […] Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru trafic de minori şi exploatarea persoanelor vulnerabile după ce un consilier social i-a sesizat că un copil de 11 ani este pus să presteze munci grele, de tatăl său, care încasa, apoi, banii. Citeste Studiu:… Cititi mai multe aici: Copil de 11 ani, exploatat prin muncă de doi indivizi, salvat de un consilier social […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here