Cititul te face mare!

0

Cititul e gratuit, la fel ca toate cele peste 100 de activități din cadrul NARATIV (ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului etc.)

Mai exact, Asociația Curtea Veche promite distracție dublă pentru copii, părinți și profesori la cea de a doua ediție a festivalului de lectură NARATIV.

Pe 24-25 septembrie și pe 1-2 octombrie 2016, la Școala Centrală din București (Strada Icoanei, nr. 3-5), copiii vor descoperi că cititul poate fi cea mai frumoasă aventură. Toate cele peste 100 de activități din cadrul NARATIV sunt complet gratuite.

Citiți mai multe AICI

Evenimentul este destinat în principal copiilor cu vârste între 3 și 14 ani care, alături de Nara și Tiv, ghizii aventuroși ai Festivalului, vor păși pe Tărâmul de Nicăieri, vor traversa Țara Minunilor și vor ajunge în centrul Pământului.

NARATIV cuprinde ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului. Astfel, cei mici vor desena, vor compune muzică, vor face teatru și chiar vor inventa propriile povești, în timp ce părinții și profesorii pot participa la conferințe și workshop-uri în cadrul cărora vor împărtăși cu experții în educație și parenting pentru lectură metode prin care pot face ca cititul să fie la fel de distractiv și acasă și la școală.

NARATIV – Festivalul pentru copii care promovează cititul de plăcere!

 

Au început înscrierile la NARATIV – festivalul pentru copii care promovează cititul de plăcere!

Participarea la Festival se face în baza înscrierii pe site-ul www.narativ.ro, unde puteți găsi detalii despre calendarul complet al activităților și locurile disponibile pentru fiecare atelier.

Inițiativa Asociației Curtea Veche vine ca urmare a statisticilor îngrijorătoare privind gradul scăzut de lectură și de înțelegere a textelor în rândul elevilor din România. Evenimentul are și o componentă caritabilă, sumele donate către Asociație susținând realizarea de donații de carte și cluburi de lectură în mediile defavorizate.

Scris de Mihaela Ivan

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here