Cărturești: Din 7 martie demarează o săptămână de discuții online pe teme de psihologie

3
psihologie online

Pentru unii, pandemia a fost prilej de reinventare de sine și de căutare – a dimensiunii spirituale din spatele cotidianului, a unor căi de îmbunătățire a relației cu cei mici sau a unor obiceiuri mai sănătoase (un somn mai bun, mai multă mișcare). Pentru alții, pandemia a însemnat mai degrabă un blocaj – alături de un partener dificil (poate chiar ”borderline”) sau într-un doliu greu de încheiat după un părinte sau un bunic răpus pe neașteptate de coronavirus.

Editura Trei și Librăriile Cărturești vă invită să începeți această primăvară cu o Săptămână PSI care vă propune abordări terapeutice diverse și teme de larg interes.

Astfel, în întâlnirile online ce vor avea loc live, pe Facebook, între 7 și 12 martie, veți putea întâlni specialiști în psihanaliză și terapie transgenerațională, în psihologie sportivă, parenting și logoterapie. Evenimentele vor fi transmise pe conturile de Facebook ale Editurii Trei, Librăriilor Cărturești și ale partenerilor, revista „Psychologies”, Radio România Cultural și Futurepsy.

Pe parcursul lunii martie, cărțile publicate de Grupul Editorial Trei (Trei, Pandora M și Lifestyle) sunt incluse în promoția 2+1 în întreaga rețea a librăriilor Cărturești. Pe carturesti.ro toate titlurile de psihologie de la editura Trei au discount de 20% în intervalul 7-13 martie.

Programul pe zile arată astfel:

👉Luni, 7 martie, ora 19.30
Strămoși pe divan. Descifrarea Codului Generațional
Invitate: Sabine Lück – (psihoterapeut), Cristina Schmidt (psihoterapeut), Timea Müller (sociopsihopedagog)
📖Carte recomandată: Strămoși pe divan. Descifrarea Codului Generațional și vindecarea rănilor moștenite – Ingrid Alexander și Sabine Lück
👉Marți, 8 martie, ora 19:30
Cum recunoaștem o personalitate borderline și cum relaționăm cu ea
Invitată: Rita Teodoru (psihanalist)
📖Carte recomandată: Noile personalități dificile. Cum să le înțelegem, acceptăm și gestionăm – François Lelord și Christophe André.
👉Miercuri, 9 martie, ora 19:30
Emoțiile copilului. Cum îi răspundem copilului furios, trist sau deprimat?
Invitată: Otilia Mantelers (psiholog)
📖Carte recomandată: Emoțiile copilului. Cum să-i înțelegem limbajul, râsul și plânsul – Isabelle Filliozat
👉Joi, 10 martie, ora 19:30
Dumnezeul neștiut. Despre „religiozitatea refulată” și căutarea sensului
Invitat: Petre Rădescu (psihoterapeut)
📖Carte recomandată: Dumnezeul neștiut. Psihoterapie și religie – Viktor E. Frankl
👉Vineri, 11 martie, ora 19:30
Psihologia sportului de performanță
Invitate Irina Holdevici (psihoterapeut), Florentina Tonița (psiholog sportiv), Cristina Laslo (handbalistă, coordonator joc, C.S. Minaur Baia-Mare)
📖Carte recomandată: Psihologia sportului de performanță – Mihai Epuran, Irina Holdevici, Florentina Tonița
👉Sâmbătă, 12 martie, ora 11:00
Mai apuci să dormi? Cum îți îmbunătățești calitatea somnului?
Invitate: Delia Apostol-Hanzelik (redactor-șef Psychologies), Ioana Berciu (medic generalist și de medicină funcțională)
📖Carte recomandată: Biofeedback și mindfulness în viața de zi cu zi – Inna Khazan

3 comentarii

  1. […] Pentru unii, pandemia a fost prilej de reinventare de sine și de căutare – a dimensiunii spirituale din spatele cotidianului, a unor căi de îmbunătățire a relației cu cei mici sau a unor obiceiuri mai sănătoase (un somn mai bun, mai multă mișcare). Pentru alții,… Cititi mai multe aici: Cărturești: Din 7 martie demarează o săptămână de discuții online pe teme de psihologie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here