Candidații la Medicină Militară vor beneficia de pregătire pentru proba sportivă, la UMF Târgu Mureș

0

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a anunţat, miercuri, că introduce, în premieră, un program de pregătire sportivă pentru candidaţii la Medicină Militară din cadrul Facultăţii de Medicină. 

Potrivit unui comunicat de presă al UMF Târgu Mureş, pentru anul universitar 2018-2019 a fost suplimentat la 100 numărul de locuri la Medicină Militară, candidaţii având de parcurs trei etape – recrutarea, selecţia şi admiterea, iar pregătirea sportivă face parte din etapa de selecţie.

Învăţământul medical militar oferit de Institutul Medico-Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş este la cele mai înalte standarde. Avantaje ale studenţilor la Medicină Militară sunt şcolarizare, cazare, hrană şi asistenţă medicală gratuită, o soldă lunară începând cu primul an de studiu şi burse ERASMUS+ la universităţi din străinătate„, a arătat UMF Târgu Mureş.

Activităţile de pregătire sportivă vor fi organizate în perioada martie – aprilie 2018, de către o echipă formată din cadre didactice ale universităţii, coordonată de conf. dr. Adela Bădău, şi nu vor fi gratuite. Acestea vor avea loc duminica, pe 11 şi 25 martie, precum şi pe 15 şi 29 aprilie, în campusul UMF, începând cu ora 10,00, vor dura două ore şi vor costa câte 50 lei.

Sursa Agerpres

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here