Brăila: Înscrierile la Salonul Internaţional de Caricatură se fac până pe 27 mai

1
Foto: centruldecreatiebraila.ro/ George Licurici

Înscrierile la Salonul Internaţional de Caricatură de la Brăila se fac până pe 27 mai, a anunţat, miercuri, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, organizatorul evenimentului.

Tema ediţiei de anul acesta este „Turism cu ascensiune”, concursul fiind deschis tuturor caricaturiştilor care pot participa cu cel mult trei lucrări de dimensiunea A3 (297 mm x 420 mm), ce vor fi trimise în format electronic (JPG, rezoluţie 300 dpi, CMKY) pe adresa cartooncontestbraila@gmail.com.

Lucrările trebuie să fie originale, tehnica de realizare a lor fiind una liberă şi vor fi însoţite de o scurtă biografie a autorului. Mai multe informaţii se pot obţine de pe https://centruldecreatiebraila.ro/wp-content/uploads/Regulament-Salonul-International-de-caricatura-2022.pdf?fbclid=IwAR1j7X3fEyhXIxdlziu7XRoE6upiVc7kx3olylHCWTJHow6s9KFYWNaxOL4.

Marele Premiu va fi în valoare de 1.000 euro, Premiul I – 700 euro, Premiul al II-lea – 500 euro, Premiul al III-lea – 400 euro şi vor mai fi acordate trei premii speciale în valoare de 200 euro fiecare.

Vezi și Fotografia vulcanului din insula La Palma, câştigătoarea concursului Image of the Year organizat de NASA

Jurizarea va avea loc în perioada 13 – 24 iunie iar vernisajul Salonului Internaţional de Caricatură de la Brăila şi festivitatea de premiere sunt programate pe 6 septembrie.

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres

un comentariu

  1. […] Înscrierile la Salonul Internaţional de Caricatură de la Brăila se fac până pe 27 mai, a anunţat, miercuri, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, organizatorul evenimentului. Tema ediţiei de anul acesta este „Turism cu ascensiune”, concursul fiind deschis tuturor caricaturiştilor care pot participa… Cititi mai multe aici: Brăila: Înscrierile la Salonul Internaţional de Caricatură se fac până pe 27 mai […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here