Brăila: Ediţia 2021 a Salonului Internaţional de Caricatură are ca temă ‘Jocurile Olimpice’

0
Foto: stiripesurse.ro

Tema Salonului Internaţional de Caricatură de anul acesta de la Brăila este ‘Jocurile Olimpice’, data limită de expediere a lucrărilor fiind 6 septembrie, a anunţat, luni, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, organizatorul evenimentului.

Foto: centruldecreatiebraila.ro

Concursul este deschis tuturor caricaturiştilor, care pot participa cu cel mult trei lucrări de dimensiunea A3 (297 mm x 420 mm), care vor fi trimise în format electronic (JPG, rezoluţie 300 dpi, CMKY) pe adresa cartooncontestbraila@gmail.com.
Lucrările trebuie să fie originale, tehnica de realizare a lor fiind una liberă, şi vor fi însoţite de o scurtă biografie a autorului.

Vezi și Hunedoara: Festivalul Opera Nights revine la Castelul Corvinilor

Marele Premiu va fi în valoare de 1.000 euro, Premiul I – 800 euro, Premiul al II-lea – 600 euro, Premiul al III-lea – 400 euro şi vor mai fi acordate trei premii speciale în valoare de 200 euro fiecare.

Vernisajul celei de-a XVI-a ediţii a Salonului Internaţional de Caricatură de la Brăila şi festivitatea de premiere sunt programate pe 8 octombrie.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here