Apel umanitar: o profesoară de 24 de ani din Vrancea, rănită grav într-un accident pe E85

0
Profesoară-franceza-vrancea-apel-umanitar

Profesoara de limba franceză GABRIELA PANĂ, de la Şcoala Gimnazială Tîmboeşti, judeţul Vrancea, care a fost implicată vineri 20 ianuarie 2017 într-un accident de circulaţie în zona Intersecţia Coteşti pe drumul European E 85, are nevoie de ajutorul semenilor.

În acest moment profesoara se află internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti şi este ţinută în viaţă de aparate, fiind în comă indusă. Sindicatul Liber din Învăţământ Vrancea împreună cu Şcoala Gimnazială Tîmboeşti şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea lansează un apel umanitar de întrajutorare a tineri noastre colege. Starea de sănătate este foarte gravă şi la fel va fi recuperarea.

„Situaţia financiară a familiei tinerei noastre colege este una modestă şi cu siguranţă le este foarte greu să facă faţă situaţiei prin care trec în aceste momente. Cele trei instituţii şi-au dat mâna pentru a ajuta un dascăl care la cei 24 de ani se zbate pentru viaţa ei. „Colega noastră are nevoie de sprijinul nostru. Dragi colegi din învăţământul vrâncean şi chiar din ţară, vă rog să întindem fiecare dintre noi o mână de ajutor şi să fim solidari în acest moment cu profesoara GABRIELA PANĂ. Gestul nostru de buni români poate ajuta un om care trece prin momente grele. Cu siguranţă cel mai mic ajutor venit din partea dumneavoastră pentru ea înseamnă foarte mult. Am convenit cu domnul inspector general Dorin Cristea şi doamna director Ana Gavrilescu, să deschidem trei centre de donaţii la cele trei instituţii. Haideţi să fim solidari ! Haideţi să ne mobilizăm aşa cum noi românii ştim să o facem!”- Aurel Şelaru, vicepreşedintele SLI Vrancea.

Citește și: Palatul Patriarhiei, fostul sediu al Adunării Deputaților, poate fi vizitat gratuit

 

Cei care pot ca din puţinul lor să doneze orice sumă sunt aşteptaţi la sediul Sindicatului Liber din Învăţământ Vrancea – preşedinte Constantin Ionescu – 0737015392, vicepreşedinte Aurel Şelaru – 0737015390, Şcoala Gimnazială Tîmboeşti – director Ana Gavrilescu – tel 0720.396.342, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea – inspector general Cristea Dorin 0237214141″, se arată într+un comunicat al Sindicatului Liber din Învăţământ.

Sursă foto: www.latodis-med.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here