ANAF, proiect-pilot în județele Sibiu și Cluj, pentru a convinge profesorii să-și impoziteze meditațiile

2

Profesorii din Sibiu și Cluj care susțin meditații vor fi urmăriți de Administrația Națională a Finanțelor (ANAF) să-și plătească dările la Stat, printr-un proiect-pilot în două județe, anunță Actual de Cluj.

ANAF a anunțat luni că urmărește prin acest program să crească gradul de informare și să stimuleze conformarea fiscală voluntară a cadrelor didactice și alte persoane ce pot obține venituri din meditații, persoane care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor și respectiv persoane fizice care realizează venituri din prestarea unor activități de înfrumusețare și întreținere corporală.

Conform ANAF, proiectul “Venituri realizate de contribuabili – persoane fizice din meditații, activități educaționale și alte forme de învățământ” urmărește identificarea unor instrumente de lucru în zona conformării voluntare în cazul cadrelor didactice și a altor persoane care prestează servicii de meditații, care să aducă eficiență și rezultate satisfăcătoare, în vederea replicării pe o scară mai largă, pe un termen mediu și lung.

sursă: G4Media.ro

Citește și Aproape 1.400 de școli vor primi bani pentru reducerea abandonului școlar, anunță Sorin Cîmpeanu

2 comentarii

  1. […] Profesorii din Sibiu și Cluj care susțin meditații vor fi urmăriți de Administrația Națională a Finanțelor (ANAF) să-și plătească dările la Stat, printr-un proiect-pilot în două județe, anunță Actual de Cluj. ANAF a anunțat luni că urmărește prin acest program să crească gradul de informare și… Cititi mai multe aici: ANAF, proiect-pilot în județele Sibiu și Cluj, pentru a convinge profesorii să-și impoziteze me… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here