Nostalgie cu gândul la copilărie? Mergi în tabăra pentru adulți!

0

Având numele sugestiv “Tabara de copii mari” este primul proiect dedicat adulților, dar realizat cu gândul la copilărie. Între 2 și 4 septembrie va avea loc prima ediție a proiectului “Tabara de copii mari”. Tabăra propune adulților o plimbare inapoi in timp, dar plină de activități specifice anului 2016.

Construită în așa fel încât să ne amintească de copilărie, tabăra se va desfășura la mare, la Eforie Sud, cu 400 de locuri disponibile pentru cazare, fiecare cameră având de la 3 până la 10 paturi.

Iață ce poți face în această tabără

“Tabăra de copii mari” îmbină activitățile de joacă, printre care amintim bătaia de culori și cu baloane cu apă, cu momentele pentru majori, cum ar fi 20 dj la pupitru, muzică live, zone de relaxare și de entertainment.

Mai mult, vor exista și tarabe cu accesorii handmade, iar focul de tabără va fi întreținut de un moment muzical cu tarabane și de un jam session.

Pe lângă faptul că distracția este motto-ul mini vacanței de la începutul toamnei, zona în care se va desfășura tabăra este exact locul de întâlnire dintre plajă și pădure, astfel ai parte de 2 in 1, răcoare și soare în același timp.

Fiind prima tabără din România adresată copiilor mari, programul de distracție va fi non-stop, iar calatoria spre libertate costă doar 100 de euro, unde sunt incluse cazarea și transportul.

Biletele pot fi achizitionate de aici.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here