Un motan din Harkov cu 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram a primit un premiu internațional pentru bloggeri

1
Foto: g4media

Motanul Stepan din Harkov, care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene, a primit un premiu internaţional, relatează CNN.

Stepan, care are în prezent 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a primit Premiul Creatori de Conţinut şi Bloggeri la Nivel Mondial (”World Influencers and Bloggers Awards”) în Franţa.

Stepan şi stăpâna lui, Anna, sunt originari din Harkov. La o săptămână după invadarea Ucrainei de către Rusia, ei au fost evacuaţi din zona Saltivka, care a fost puternic bombardată.

Vezi și Timiş: The Carnival revine la Muzeul Satului Bănăţean cu muzica anilor 1990-2000, gastronomie şi divertisment

În prezent se află în Franţa, dar motanul cu blana tărcată continuă să strângă fonduri pentru a sprijini adăposturile de animale şi grădinile zoologice din Ucraina.

Stepan a devenit mai întâi viral datorită imaginilor şi videoclipurilor care îl înfăţişează aşezat pe o masă cu un pahar de vin sau un cocktail alături şi cu lumini disco pe fundal. Motanul faimos nu părea deloc impresionat în ipostazele în care a fost imortalizat.

 

Sursa: g4media.ro

un comentariu

  1. […] Motanul Stepan din Harkov, care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene, a primit un premiu internaţional, relatează CNN. Stepan, care are în prezent 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a primit Premiul Creatori de Conţinut… Cititi mai multe aici: Un motan din Harkov cu 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram a primit un premiu internațional pe… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here