„Teleşcoala” revine, de luni, la TVR 2

1
Foto: tvr.ro

Emisiunea „Teleşcoala” revine, de luni în grila de programe a TVR 2. Elevii care se pregătesc să susţină examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat vor beneficia de lecţiile susţinute de cei mai buni profesori la TVR 2 şi de sală de clasă virtuală modernă.

De luni până vineri, „Teleşcoala” poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: 9.00-10.00 – ore de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a. Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00-16.00, pentru materiile dedicate nivelului liceal – limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie. Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa „Teleşcoala” asigură 20 emisiuni în fiecare săptămână.

În fiecare zi de vineri, adolescenţii beneficiază şi de cursuri de dirigenţie, de la ora 9.00 pentru clasele de gimnaziu şi de la ora 9.30 pentru liceu.

„Teleşcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care susţin cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei.

Vezi și Monitorul oficial: Structura anului școlar 2021-2022 se schimbă în timpul anului școlar

Luni, 8 noiembrie, de la ora 9.00, orarul „Teleşcoala” începe cu lecţii pentru clasa a VIII-a: Limbă şi literatura română, iar de la ora 9.30 este programată Matematica.

Elevii clasei a XII-a pot urmări de la ora 15.00 lecţia de Matematică, iar de la ora 15.30, Informatică.

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii și pe site-ul www.tvr.ro.

„Suntem nerăbdători și pregătiţi să regăsim tinerii telespectatori în fața micilor ecrane. Chiar dacă elevii ciclurilor gimnaziale şi liceale au fost în vacanţă, echipa TVR a continuat fluxul de producţie, astfel încât de luni, de la ora 9.00, să spunem răspicat, „Prezent!” la Teleşcoala!”, spune Valentina Ionescu, producătorul emisiunii.

 

 

 

 

 

 

Sursa: news.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here