Târgul de Carte Gaudeamus ediția 30 începe miercuri, la Romexpo / Intrarea este liberă

1

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Ediția a 30-a se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo între 22 și 26 noiembrie. Cu aproape 200 de participanți, acest eveniment aduce o varietate extrem de amplă de produse editoriale, potrivite pentru toate vârstele și domeniile de interes, inclusiv muzică și jocuri educative. Informația este furnizată de Agerpres prin intermediul G4Media.ro.

Târgul de Carte Gaudeamus

Alături de nume cunoscute în lumea editorială românească, vor fi prezenți și numeroși participanți debutanți, fie edituri care și-au câștigat deja un renume binemeritat, fie proiecte la început de drum. Toate standurile vor fi disponibile și în format virtual pe site-ul Gaudeamus.ro conform informațiilor furnizate.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România revine în spațiul Pavilionului Central Romexpo, locul care a găzduit evenimentul în perioada 1999 – 2018. Accesul publicului va fi deschis zilnic între orele 10:00 și 20:00, având intrarea liberă.

Descoperă și: Cărțile citite de români, conform Libris

Această ediție aduce împreună 95 de ani de la prima emisie Radio România, 30 de ediții ale celui mai longeviv târg de carte din țară și 25 de ediții găzduite de Romexpo. De asemenea, se sărbătoresc peste 140 de ediții naționale și locale care au contribuit semnificativ la evoluția pieței naționale de carte.

Între 22 și 26 noiembrie, iubitorii de carte din București și din regiunea adiacentă vor avea ocazia să sărbătorească aceste momente în Pavilionul Central Romexpo.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri, la ora 12:00.

Află mai multe detalii pe G4media.ro

un comentariu

  1. […] Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Ediția a 30-a se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo între 22 și 26 noiembrie. Cu aproape 200 de participanți, acest eveniment aduce o varietate extrem de amplă de produse editoriale, potrivite pentru toate vârstele și domeniile de… Cititi mai multe aici: Târgul de Carte Gaudeamus ediția 30 începe miercuri, la Romexpo / Intrarea este liberă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here