Studiază în străinătate, informează-te la World Education Fair Romania

0

Tinerii care vor să studieze în străinătate au șansa să găsească cele mai bune oferte educaționale la târgul World Education Fair Romania desfășurat în București pe 26 și 27 septembrie la Radisson Blue.

Târgul World Education Fair România va avea loc în trei orașe: București, Iași și Timișoara, iar vizitatorii, elevi, părinți și profesori vor putea afla toate informațiile de care au nevoie de la reprezentanții unor universități și licee foarte bine cotate la nivel mondial.

Târgul World Education Fair România vine în Iași are loc pe data de 25 septembrie, la hotelul Internațional, și în Timișoara pe 28 septembrie, la hotelul Continental.

În București, datorită nuărului foarte mare de participanți, dar și pentru a respecta toate normele impuse de pandemie, târgul va avea loc în două zile, pe 26 și 27 septembrie, la Radisson Blue, locație certificată SGS, cel mai important standard sanitar.

 

Toți cei care sunt interesați să vină la târg trebuie să se înscrie pe site-ul www.worldeducation.ro, participarea fiind gratuită. Pe lângă ofertele universităților și liceelor, la târg vor putea fi consultate și programele de tabere educaționale oferite de instituții internaționale.

Fără virusuri, fără bacterii. Purificator anti-coronavirus pe Casoteca.ro/magazin

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here