SNSPA: Până pe 3 iunie, activităţile didactice se vor desfăşura online; din 6 iunie – în format fizic

2
Foto: snspa.ro

Senatul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative a decis vineri ca, până pe data de 3 iunie, toate activităţile didactice să se desfăşoare în continuare online pe platformele de e-learning ale structurilor academice ale universităţii.

Potrivit unui comunicat al SNSPA, transmis AGERPRES, în luarea acestei decizii s-au avut în vedere rezultatele consultării cu studenţii cu privire la reluarea cursurilor şi seminarelor în format fizic, la sediul universităţii, situaţia cazării celor care nu au domiciliul în Bucureşti, dar şi obiectivul asumat de a reveni în sălile de clasă într-o manieră graduală şi predictibilă.

Începând din 6 iunie, procesul didactic la SNSPA va reveni în format fizic.

„Sesiunea de examene şi examenele de finalizare a studiilor se vor desfăşura în format fizic, la sediul universităţii. După această dată, utilizarea exclusivă a instrumentelor online pentru activităţile didactice obligatorii din planul de învăţământ se poate realiza numai punctual, la propunerea facultăţilor şi cu aprobarea Consiliului de Administraţie al SNSPA. Cu toate acestea, instrumentele online de învăţare vor fi utilizate în continuare ca modalităţi complementare de predare/ învăţare/ evaluare, pentru toate formele de învăţământ din SNSPA, aşa cum s-a întâmplat şi înainte de 10 martie 2020”, se arată în comunicatul citat.

Vezi și Universitatea de Vest Timişoara propune un transfer de programe academice, inclusiv de cadre didactice şi studenţi, de la Universitatea Cernăuţi

SNSPA va veni în sprijinul studenţilor care au solicitat un loc de cazare în luna septembrie 2021, în vederea identificării unor soluţii pentru aceştia, în funcţie de nevoi, pentru perioada care a rămas până la finalul anului universitar în curs.

Începând din 21 martie, structurile academice ale SNSPA vor organiza activităţi extracurriculare facultative, cu prezenţă fizică în sediul universităţii (cursuri de sinteză, şedinţe de lucru, conferinţe, activităţi de cercetare, întâlniri de coordonare/ tutoriat în special cu studenţii din ultimul an, activităţi specifice Şcolii Doctorale SNSPA, activităţi culturale şi sportive etc.), în baza unei proceduri stabilite la nivelul Consiliului de Administraţie.

Vezi și Cluj: UBB propune o perioadă de tranziţie pentru revenirea cu prezenţă fizică la cursuri

Totodată, Senatul SNSPA a decis ca pe parcursul actualului an universitar să menţină recomandările privind măsurile de prevenire împotriva infectării cu SARS-CoV-2, de exemplu distanţarea fizică şi purtarea măştii în spaţiile închise.

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

2 comentarii

  1. […] Senatul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative a decis vineri ca, până pe data de 3 iunie, toate activităţile didactice să se desfăşoare în continuare online pe platformele de e-learning ale structurilor academice ale universităţii. Potrivit unui comunicat al SNSPA, transmis AGERPRES, în luarea… Cititi mai multe aici: SNSPA: Până pe 3 iunie, activităţile didactice se vor desfăşura online; din 6 iunie – în fo… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here