Elevii de clasele a XI-a și a XII-a și profesorii lor, invitați să participe la cursuri deschise la SNSPA

0
snspa-programul-cursurilor-deschise

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA)  îi aşteaptă pe liceenii din clasele a XI-a şi a XII-a la cursuri deschise, în perioada 20-30 martie 2017. Timp de două săptămâni, elevii vor participa, în funcţie de pasiunile şi preocupările lor, la cursuri special organizate şi programate la toate cele patru facultăţi din cadrul universităţii: Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Management şi Facultatea de Ştiinţe Politice, anunță SNSPA într-un comunicat de presă.

„La SNSPA înveţi nu pentru că «trebuie», ci pentru că îţi doreşti să devii un lider în domeniul tău. Fiecare student și studentă devine membru dinamic al unei comunităţi ce valorizează competiţia, dar crede în munca în echipă”, scrie sursa citată.

Liceenii sunt invitați pe 25 martie la dialog cu profesorii și absolvenții SNSPA

Sâmbătă, 25 martie 2017, liceenii care se pregătesc de admiterea la facultate sunt aşteptaţi la Info Admitere SNSPA, eveniment în cadrul căruia vor primi informații utile despre admitere, vor putea intra în dialog cu reputați profesori şi absolvenţi ai universității, astfel încât să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a universităţii și procedurile de admitere din vară.

Cursurile deschise se desfăşoară la sediul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, Bucureşti).

Cum să vă înscrieți în programul „Cursurilor Deschise”

Elevii se pot înscrie la „Cursurile deschise”, completând un formular publicat pe site-ul universității, www.snspa.ro și pe site-ul Admiterii la SNSPA, www.admitere.snspa.ro. Formularul poate fi accesat aici. Termen limită: miercuri, 15 martie 2017.

Cadrele didactice care doresc să participe împreună cu elevii la „Cursurile deschise” sunt rugate să trimită un mail la adresa relatii.publice@snspa.ro, cu numărul de elevi participanţi şi cursurile selectate de aceştia, până miercuri, 15 martie 2017.

Citește și: Eminescu: despre educație, lipsa de autoritate și golul moral

 

Școla Națională de Studii Politice și Administrative formează şi dezvoltă competenţe profesionale în ştiinţe politice, sociologie, ştiinţe administrative, relaţii internaţionale, diplomație, studii europene, ştiinţe ale comunicării, psihologie, management.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here